Avís legal i condicions generals d'ús del lloc web

I. INFORMACIÓ GENERAL

 

En compliment amb el deure d'informació que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) de 11 de juliol, es faciliten a continuació les següents dades d'informació general d'aquest lloc web :

 

La titularitat d'aquest lloc web, www.worksbarcelona.com, (en endavant, lloc web) l'ostenta: WORKS BARCELONA COMPANYIA INTEGRAL DE REHABILITACIONS SL, proveïda de NIF: B67157602 i inscrita en: Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades registrals: tom 46292, Secció general, foli 157, full B515521, el representant és: David Gonzalez Maneja, i els dades de contacte són:

 

Direcció:
Pg. Sant Joan 170,
08037 Barcelona
Telèfon de contacte: 930382536
E-mail de contacte: works@worksbarcelona.com

II. TERMES I CONDICIONS GENERALS D'ÚS

 

L'objecte de les condicions: El lloc web

 

L'objecte de les presents Condicions Generals d'Ús (en endavant, Condicions) és regular l'accés i la utilització del Lloc Web. A l'efecte de les presents Condicions s'entendrà com a lloc web: l'aparença externa de les interfícies de pantalla, tant de forma estàtica com de forma dinàmica, és a dir, l'arbre de navegació; i tots els elements integrats tant en els interfícies de pantalla com a l'arbre de navegació (en endavant, Continguts) i tots aquells serveis o recursos en línia que, si s'escau ofereixi als Usuaris (en endavant, Serveis).

 

Works Barcelona es reserva la facultat de modificar, en qualsevol moment, i sense avís previ, la presentació i configuració del Lloc Web i dels Continguts i Serveis que en ell poguessin estar incorporats. L'Usuari reconeix i accepta que en qualsevol moment Works Barcelona pugui interrompre, desactivar i / o cancel·lar qualsevol d'aquests elements que s'integren en el Lloc Web o l'accés als mateixos.

 

L'accés a la Web per l'Usuari té caràcter lliure i, per regla general, és gratuït sense que l'Usuari hagi de proporcionar una contraprestació per poder gaudir-ne, excepte pel que fa a el cost de connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés que hagi contractat l'Usuari.

La utilització dels Continguts no requereix prèvia subscripció o registre algun.

l'Usuari

 

L'accés, la navegació i ús del Lloc Web, així com pels espais habilitats per interactuar entre els usuaris, i l'Usuari i Works Barcelona, ​​com els comentaris i / o espais de blogging, confereix la condició d'Usuari, de manera que es accepten, des que s'inicia la navegació pel lloc web, totes les Condicions aquí establertes, així com les seves ulteriors modificacions, sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa legal d'obligat compliment segons el cas. Donada la rellevància de l'anterior, es recomana a l'Usuari llegir-les cada vegada que visiti el Lloc Web.

 

El lloc web de Works Barcelona proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'Usuari assumeix la seva responsabilitat per fer un ús correcte del Lloc Web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

 

  • Un ús de la informació, Continguts i / o Serveis i dades ofertes per Works Barcelona sense que sigui contrari al que disposa per les presents Condicions, la Llei, la moral o l'ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o de la mateixa funcionament del Lloc Web.

 

Works Barcelona es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin la llei, el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, spamming, que atemptin contra la joventut o la infància, l'ordre o la seguretat pública o que, al seu parer, no resultessin adequats per a la seva publicació.

En qualsevol cas, Works Barcelona no serà responsable de les opinions expressades pels Usuaris a través de comentaris o altres eines de blogging o de participació que hi pugui haver.

El fet d'accedir a aquest Lloc Web no suposa establir cap tipus de relació de caràcter comercial entre Works Barcelona i l'Usuari.

 

Sempre en el respecte de la legislació vigent, aquest Lloc Web de Works Barcelona es dirigeix ​​a totes les persones, sense importar la seva edat, que puguin accedir i / o navegar per les pàgines del Lloc Web.

 

El lloc web està dirigit principalment a Usuaris residents a Espanya. Works Barcelona no assegura que el lloc web compleixi amb legislacions d'altres països, ja sigui total o parcialment. Si l'Usuari resideix o té el seu domiciliat en un altre lloc i decideix accedir i / o navegar en el Lloc Web ho farà sota la seva pròpia responsabilitat, s'ha d'assegurar que tal accés i navegació compleix amb la legislació local que li és aplicable, no assumint Works Barcelona cap responsabilitat que es pugui derivar d'aquest accés.

III. ACCÉS I NAVEGACIÓ AL LLOC WEB: EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

 

Works Barcelona no garanteix la continuïtat, disponibilitat i utilitat del Lloc Web, ni dels Continguts o Serveis. Works Barcelona farà tot el possible pel bon funcionament del Lloc Web, però, no es responsabilitza ni garanteix que l'accés a aquest Lloc Web no fos cas ininterromput o que estigui lliure d'error.

 

Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o programari a què pugui accedir-se a través d'aquest lloc web, estigui lliure d'error o causi un dany a el sistema informàtic (programari i maquinari) de l'Usuari. En cap cas Works Barcelona serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés, navegació i l'ús del Lloc Web, incloent, però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus.

 

Works Barcelona tampoc es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d'aquest Lloc Web. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

IV. POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

 

Respectant el que estableix la legislació vigent, Works Barcelona es compromet a adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat adequat a el risc de les dades recollides.

Lleis que incorpora aquesta política de privacitat

 

Aquesta política de privacitat està adaptada a la normativa espanyola i europea vigent en matèria de protecció de dades personals a internet. En concret, la mateixa respecta les normes següents:

 

  • El Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD)

  • La Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPD-GDD).

  • El Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (RDLOPD).

  • La Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE).

V. POLÍTICA DE COOKIES

 

L'accés a aquest lloc web pot implicar la utilització de cookies. Les cookies són petites quantitats d'informació que s'emmagatzemen en el navegador utilitzat per cada usuari -en els diferents dispositius que pugui utilitzar per navegar- perquè el servidor recordi certa informació que posteriorment i únicament el servidor que la va implementar llegirà. Les cookies faciliten la navegació, la fan més amigable, i no malmeten el dispositiu de navegació.

 

Les cookies són procediments automàtics de recollida d'informació relativa a les preferències determinades per l'Usuari durant la seva visita a el Lloc Web per tal de reconèixer-lo com usuari, i personalitzar la seva experiència i l'ús del Lloc Web, i poden també, per exemple, ajudar a identificar i resoldre errors.

 

La informació recollida a través de les galetes pot incloure la data i hora de visites a el Lloc Web, les pàgines visionades, el temps que ha estat en el Lloc Web i els llocs visitats just abans i després de la mateixa. No obstant això, cap galeta permet que aquesta mateixa pugui contactar-se amb el número de telèfon de l'Usuari o amb qualsevol altre mitjà de contacte personal. Cap cookie pot extreure informació del disc dur de l'Usuari o robar informació personal. L'única manera que la informació privada d'l'Usuari formi part de l'arxiu Cookie és que l'usuari doni personalment aquesta informació a servidor.

 

Les cookies que permeten identificar una persona es consideren dades personals. En aquest sentit, per a la utilització de les mateixes serà necessari el consentiment de l'Usuari. Aquest consentiment s'ha de comunicar, d'acord amb una elecció autèntica, ofert mitjançant una decisió afirmativa i positiva, abans de l'tractament inicial, removible i documentat.

Galetes pròpies

 

Són aquelles galetes que són a l'ordinador o dispositiu de l'Usuari i gestionades exclusivament per Works Barcelona per al millor funcionament del Lloc Web. La informació que es recull s'empra per millorar la qualitat del Lloc Web i el seu contingut i la seva experiència com a Usuari. Aquestes galetes permeten reconèixer a l'Usuari com a visitant recurrent del Lloc Web i adaptar el contingut per oferir-continguts que s'ajustin a les seves preferències.

 

La (s) entitat (és) encarregada (s) de l'subministrament de cookies podrà (n) cedir aquesta informació a tercers, sempre que ho exigeixi la llei o sigui un tercer el que processi aquesta informació per a aquestes entitats.

Galetes de xarxes socials

 

Works Barcelona incorpora connectors de xarxes socials, que permeten accedir-hi a partir del Lloc Web. Per aquesta raó, les galetes de xarxes socials poden emmagatzemar al navegador de l'Usuari. Els titulars d'aquestes xarxes socials disposen de les seves pròpies polítiques de protecció de dades i de cookies, sent ells mateixos, en cada cas, responsables dels seus propis fitxers i de les seves pròpies pràctiques de privacitat. L'Usuari ha de referir-se a les mateixes per a informar-se sobre aquestes cookies i, si escau, de l'tractament de les seves dades personals. Únicament a títol informatiu s'indiquen a continuació els enllaços en els quals es poden consultar aquestes polítiques de privacitat i / o de galetes:

 

Desactivar, rebutjar i eliminar galetes

 

L'usuari pot desactivar, rebutjar i eliminar les galetes -total o parcialment- instal·lades en el seu dispositiu mitjançant la configuració del seu navegador (entre els quals es troben, per exemple, Chrome, Firefox, Safari,

Explorer). En aquest sentit, els procediments per rebutjar i eliminar les galetes poden diferir d'un navegador d'Internet a un altre. En conseqüència, l'Usuari ha d'anar a les instruccions facilitades pel propi navegador d'Internet que utilitzeu. En el cas que rebutgi l'ús de cookies -total o parcialment- podrà seguir utilitzant el Lloc Web, si bé podrà tenir limitada la utilització d'algunes de les prestacions de la mateixa.

Canvis en la Política de Cookies

 

És possible que la Política de Cookies del Lloc Web canviï o s'actualitzi, per això és recomanable que l'Usuari revisi aquesta política cada vegada que accedeixi a la Web amb l'objectiu d'estar adequadament informat sobre com i per què fem servir les galetes.

 

VI. POLÍTICA D'ENLLAÇOS

 

S'informa que el lloc web de Works Barcelona posa o pot posar a disposició dels Usuaris mitjans d'enllaç (com, entre d'altres, links, banners, botons), directoris i motors de cerca que permeten als Usuaris accedir a llocs web pertanyents i / o gestionats per tercers.

 

La instal·lació d'aquests enllaços, directoris i motors de cerca al lloc web té per objecte facilitar als Usuaris la recerca de i accés a la informació disponible a Internet, sense que es pugui considerar un suggeriment, recomanació o invitació per a la visita dels mateixos.

 

Works Barcelona no ofereix ni comercialitza per si ni per mitjà de tercers els productes i / o serveis disponibles en aquests llocs enllaçats.

 

Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

 

Works Barcelona en cap cas revisarà o controlarà el contingut d'altres llocs web, així com tampoc aprova, examina ni fa propis els productes i serveis, continguts, arxius i qualsevol altre material que en els referits llocs enllaçats.

 

Works Barcelona no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin produir per l'accés, ús, qualitat o licitud dels continguts, comunicacions, opinions, productes i serveis dels llocs web no gestionats per Works Barcelona i que siguin enllaçats en aquest Lloc web.

 

L'usuari o tercer que realitzi un hipervincle des d'una pàgina web d'un altre, diferent, lloc web a el Lloc Web de Works Barcelona haurà de saber que:

 

  • No es permet la reproducció -total o parcialment- de cap dels Continguts i / o Serveis del Lloc Web sense autorització expressa de Works Barcelona.

  • No es permet tampoc cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre el lloc web de Works Barcelona, ​​ni sobre els Continguts i / o Serveis d'ell mateix.

  • A excepció de l'hipervincle, el lloc web en què s'estableixi dit hiperenllaç no contindrà cap element, d'aquest Lloc Web, protegit com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, llevat autorització expressa de Works Barcelona.

  • L'establiment de l'hipervincle no implicarà l'existència de relacions entre Works Barcelona i el titular de la pàgina web des del qual es realitzi, ni el coneixement i acceptació de Works Barcelona dels continguts, serveis i / o activitats oferts en aquest lloc web, i viceversa.

 

 

 

VII. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Works Barcelona per si o com a part cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc Web, així com dels elements continguts en el mateix (a títol enunciatiu i no exhaustiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.). Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

 

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Works Barcelona.

 

L'Usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de Works Barcelona. Podrà visualitzar els elements del Lloc Web o fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal. L'Usuari, però, no podrà suprimir, alterar, o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el Lloc Web.

 

En cas que l'Usuari o tercer consideri que qualsevol dels continguts del Lloc Web suposi una violació dels drets de protecció de la propietat intel·lectual, haurà de comunicar immediatament a Works Barcelona a través de les dades de contacte de l'apartat d'INFORMACIÓ GENERAL d'aquest Avís legal i condicions generals d'ús.

 

VIII. ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

Works Barcelona es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri necessàries per a la utilització indeguda del Lloc Web i Continguts, o per l'incompliment de les presents Condicions.

La relació entre l'Usuari i Works Barcelona es regirà per la normativa vigent i d'aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia en relació amb la interpretació i / o a l'aplicació d'aquestes Condicions les parts sotmetran els seus conflictes a la jurisdicció ordinària sotmetent-se als jutges i tribunals que corresponguin conforme a dret.

 

Darrera modificació: 15 d'abril 2021

Pg. de Sant Joan, 170, 

08037 Barcelona

+34 930 382 536

works@worksbarcelona.com

@worksbarcelona

Contacta amb nosaltres

Hem rebut el teu missatge!

Hi ha hagut un error. Torna-ho a provar